Roskilde Lufthavn - ID-kort til din bil

17-03-2014
Fra den 1. februar 2014 har Roskilde Lufthavn indført et såkaldt bilpas.

Et bilpas er at sidestille med et ID-kort, dog er det registreret til et enkelt køretøj. Som privatperson med personligt ID-kort skal bilpasset følge udløbet af dette, mens bilpas til firmakøretøjer følger en 3-årig periode fra udstedelsesdatoen.

Alle med privatrelateret ID-kort, kan få udstedt bilpas til et køretøj der kan medbringes på airside, ved at udfylde det ansøgningsskema der hedder "Opstarts ansøgning om bilpas" og aflevere eller sende det til ID-kort-kontoret.

Se mere på www.rke.dk/om-roskilde-lufthavn/id-kort hvor du også kan udfylde ansøgningsskemaet.