AFLYSNING AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING PÅ TORSDAG D. 9/11

07-11-2017
AFLYSNING
AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING PÅ TORSDAG D. 9/11

Bestyrelsen har besluttet at aflyse den indkaldte ekstraordinære generalforsamling nu på torsdag d. 9/11, og gennemføre en minimalløsning vedr. køb og installation af en enkelt ny lille 8,33 kHz radio. Dette ligger indenfor bestyrelsens almindelige rådighedsramme, og det er derfor ikke nødvendigt med en generalforsamling.
Dermed vil både BLB og et af benzinflyene kunne fortsætte med at flyve IFR, mens bestyrelsen arbejder videre på analyse af behov, teknik og tilbud på en større løsning.

Poul Vedersø Email: formand@roskildeflyveklub.dk
Formand Tlf: 2625 3599