Renovering af banekantlyset langs RWY 11/29

29-05-2018
Hej brugere af Roskilde lufthavn:

I forbindelse med renovering af banekantlyset langs hele RWY 11/29, samt slidlagsarbejde i banens østlige ende, vil denne bane blive lukket fra søndag d. 3. juni og 3-4 uger frem. ILS’en til RWY 11 vil ligeledes blive slukket.

RWY 03/21 vil være åben i dag- og aftentimerne i hele perioden.

Mellem d. 7. og 16. juni, er der planlagt 6 nætter (mellem 22 og 07 lokal tid) hvor lufthavnen lukker helt, grundet arbejder i/nær banekrydset. Disse arbejder er vejrafhængige (kræver tørvejr), så vi kan ikke endnu sige præcis hvilke nætter det bliver – derfor udsendes der til at starte med en NOTAM, som angiver at lufthavnen er lukket alle 10 nætter. Den vil så blive tilrettet når vejrprognoserne er sikre nok til at planlægge efter.

OPS på MIL helipad og HEMS OPS til tærskel 21 undtages fra natlukningen.

Vi beklager selvfølgelig de gener arbejdet påfører jer, men håber at vejret er med os, så tidsplanen holder og pinen ikke trækkes unødigt ud

Klaus Byskov
QA- & Driftskoordinater