Flyveskole / Radiokurser

Radiokurser

Roskilde Flyveklub afholder løbende kurser i henholdsvis dansk og engelsk radiokommunikation (Nationalt begrænset flyveradiocertifikat og Begrænset flyveradiocertifikat).

Det er normalt en forudsætning at man har deltaget i teoriundervisningen til PPL før man starter på radiokurserne (minimum fuldført faget Love og Bestemmelser), og engelskkurset forudsætter normalt yderligere, at man først har gennemgået det danske radiokursus.

Kurserne varer 4 uger med to mødeaftener pr. uge, efterfulgt af en prøve, som aflægges overfor www.trafikstyrelsen.dk

Prisen for kurset er 2.400,- kr. + materialer ca. 200,- kr. og prøveafgiften til Trafikstyrelsen 1.459,- kr. + certifikatudstedelse 707,- kr.

Interesserede kan henvende sig til Poul Vedersø på tlf: 4656 3599 eller e-mail: formand@roskildeflyveklub.dk, hvorefter de vil blive skrevet på venteliste til det næstkommende radiokursus, og kontaktet senere.