Test af nyt fjernstyringssystem til lys og ILS 14. november

24-08-2018
Roskilde Lufthavn er ved at få installeret nyt styresystem til bl. a. banelys og ILS’er. Dette skal gennemgå en omfattende test mellem kl. 09:00 onsdag d. 14. nov. og kl. 09:00 torsdag d. 15. nov. (lokal tid).

I den 24 timers periode vil følgende af lufthavnens aeronautiske udstyr være U/S:
- Banekantlys
- TWY kantlys
- Approach lys
- PAPI’er
- ILS’er
- DME’er
- NDB Romeo Kilo

Skiltelys og Runway Guard Lights vil stadig være tændt, så man kan afvikle VFR OPS på lufthavnen. Vi udsender selvfølgelig også NOTAM, men dette sker først efter en deltest af systemet i slutningen af oktober.

Klaus Byskov
QA- & Driftskoordinater