Kontakt / Afdelinger

Afdelinger

RFK-Klubfly

Formålet med RFK-Klubfly er, at hjælpe Roskilde Flyveklubs medlemmer til at flyve til den lavest mulige pris ved at administrere et eller flere fly, herunder at opnå denne ved at yde flyejerne økonomisk sikkerhed for brugt flyvetid ved hjælp af RFK-Klubflys formue.

Christian Zilstorff (Formand)

Tlf.: 4010 7901

Mail: cz@ddf.dk

Rex Andersen (Administrator) 

Tlf.: 3051 2450

Mail: rex@it.dk

Roskilde Flyveklubs Selvrisikofond

Formålet med Selvrisikofonden er at hjælpe piloter, som får et uheld eller et havari med et fly, og som i den forbindelse skal finde dækning for selvrisikobeløbet på en tegnet flyforsikring.

Carsten Finn Rasmussen (Formand)

Tlf.: 2025 5527

Mail: cafir@arlafoods.com

Roskilde Flyveklub er tilknyttet AOPA/DMU

Medlemsskab af AOPA/DMU er obligatorisk for nye pilotmedlemmer og alle flyveelever.
Ved indmeldelse betales ½ år forud til AOPA/DMU.

Up & Away

I Up & Away starter sæsonen med et møde (typisk i februar) hvor vi forsøger at planlægge hvor klubturene skal gå hen det kommende år. Alle medlemmer opfordres til at deltage i dette møde, komme med forslag eller påtage sig at arrangere en eller flere ture. Up & Away komitéen består kun af en person og kan ikke arrangere (eller bare deltage i) alle turene, så det er vigtigt at så mange som muligt bidrager.

At arrangere en tur er ikke så voldsomt som det måske lyder. For en typisk søndagstur kan det begrænses til indkøb af morgenmad, at undersøge hvor man kan spise og måske transportmuligheder ved destinationen. Selve flyvningen har de enkelte piloter selv ansvaret for.

Det store arrangement er Pinseturen fredag til mandag henover pinsen. Her har vi været så forskellige steder som Gotland, Krakow og Antwerpen. Det er en rigtig god mulighed for at lære nogle af de andre medlemmer at kende og prøve kræfter med en længere tur til udlandet.

Per Ranneries

Tlf.: 2616 3911

Mail: perranneries@gmail.com

Undervisning

Nick Schou Nielsen – Skolechef

Tlf.: 2116 2129

Mail: nick.nielsen@dadlnet.dk

Roskilde Flyveklub | Lufthavnsvej 30, 4000 Roskilde  | webmaster@roskildeflyveklub.dk